Info

HomeMade wat?

HomeMade by Lex maakt mutsen, sjaals en andere hebbedingetjes, voor alle leeftijden. Ik haak en brei voornamelijk, maar soms komt er ook wel wat naaiwerk bij kijken.

Bij een bezoekje aan mijn webshop zal je merken dat er een aantal basismodelletjes zijn, gaande van gewone mutsen over (baggy) beanies via warme dikke sjaals tot zonnehoedjes, jurkjes en sleutelhangers.

Elementen die vaak in mijn ontwerpen terugkomen, zijn bloemen en strepen of randjes. Ik beperk mij steeds tot maximum twee kleuren, omdat ik hou van simpel. Al mag het af en toe wel eens knallen :-).

 

Leuk weetje: de modellen hebben een naam gekregen. Dat is telkens de naam van de voor wie ik dat modelletje voor het eerst maakte.

sleutelhanger vogeltje

HomeMade hoe?

Alle items van HomeMade by Lex zijn helemaal handgemaakt én uniek. Het verschil zit 'm soms in een klein detail, maar ik maak nooit twee keer exact hetzelfde. Gewoon omdat het fijn is de trotse bezitter van een 'exclusief exemplaar' te zijn.

Bovendien geloof ik in betaalbaar handwerk. Ik wil dat iedereen iets bijzonders voor zichzelf of anderen kan kopen. Daarom werk ik met kunststof garen, ben ik fan van 'de solden' of kies ik voor recyclage van een opgegeven kledingstuk.

 

Deze afbeelding vond ik op internet, bij nudge.nl

Er is veel op kunststof garen aan te merken. Het vangt het zweet minder goed op dan echte wol en het is duurzaam noch milieuvriendelijk. Anderzijds is kunststof - naast budgetoverwegingen en mits van goede kwaliteit - onderhoudsvriendelijker en vaak ook prikvrij. Allemaal eigenschappen die best wel van pas kunnen komen...

Custom Made?

Wil je graag iets uit de webshop, maar in een andere kleur of maat? Heb je iets in gedachten, maar kan je 't nergens vinden? Geen probleem, HomeMade by Lex werkt ook op bestelling! Stuur mij gerust een mailtje via het contactformulier onderaan op de HomePage.

 

Vind je 't aanbod in de webshop wat beperkt, dan kan je altijd een kijkje nemen op de facebookpagina. Daar staan ook foto's van verkochte items.

HomeMade by Lex, custom made for you with

Deze afbeelding vond ik op het internet bij cakepicture.nl.

 

 

Copyright HomeMade by Lex 2017